tekst en spel

esther kornalijnslijper  storyteller
Esther was dierenarts, nu vertelt ze. Even geëngageerd en vol lef en liefde!
Ze bewerkte literaire verhalen en een roman van vrouwelijke schrijfsters en activistes zoals Jeanette Winterson en Alice Walker. In de laatste jaren ligt haar focus op persoonlijke verhalen, al dan niet verweven met verhalen uit de wereldliteratuur. Haar vertelstijl is beweeglijk en zintuiglijk, subtiel en uitdagend. Ze volgde de Nationale Vertelschool in Utrecht in 2008 en de Mezrab Storytelling School in Amsterdam in 2015. Esther gebruikt storytelling zowel als performer als voor haar werk in de community. Ze is voorzitter van de landelijke Stichting Vertellen en is initiatiefnemer van het Vertelcafé Zeist en Festival Zeist Vertelt.

het team

karin mensing  grafisch ontwerp
linda bosch  regie
Linda Bosch studeerde psychologie gevolgd door de studie Theaterdocent aan de Amsterdamse Hoge School. Ze combineert haar ‘psychologie blik’ met theater. Ze werkt o.m. bij jongerentheatergezelschap DEGASTEN, Aluin, DOX en Theater na de Dam. Recent werk is ‘In between time’ – locatietheater in de Bijlmer bajes – i.s.m. Titia Bouwmeester.

advies

farnoosh farnia  mezrab storytelling school en theatergroep DEGASTEN
Farnoosh Farnia studeerde Film- en Televisiewetenschappen en Nederlandse Gebarentaal in Amsterdam. Sinds 2013 is zij zakelijk leider van jongerentheatergezelschap DEGASTEN. DEGASTEN maakt rauw, fysiek, interdisciplinair montagetheater met jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Daarnaast is ze één van de oprichters van de Mezrab Storytelling School in Amsterdam, die storytellers professioneel opleidt in deze kunstvorm.
jantsje de boer  stichting literaire activiteiten zeist

met dank aan

jorieke vermeulen | ieke roelofs | alette borman  gemeente zeist
martin kamphuis  regiocultuurcentrum idea